![Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6) Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4296ef0-cd55-4a2d-9275-f26117b3ec06/Derivates/96eb6e65-2d9e-4d51-bb42-a8aca77c36c7.jpg)
Versioni compatibili
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Proteine
- 60.9 g
- Carboidrati
- 7.1 g
- Grassi
- 7.8 g
- Grassi saturi
- 3.3 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodio
- 652.3 mg
Ricette alternative
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
XO sauce
1h 50 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2ч. 10 мин.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2ч. 20 мин.
Sautéed prawns
15min
Sweet and sour prawns
1 godz.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2ч. 20 мин.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2ч. 20 мин.
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min