![Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6) Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5f8ccdd9-8de6-40b3-b6ce-8bdc58ad9383/Derivates/15b7e92d-70cc-40b8-bfa4-00634d649cc9.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Proteine
- 52.2 g
- Carboidrati
- 34 g
- Grassi
- 81.1 g
- Grassi saturi
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodio
- 2179.1 mg
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