Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Proteine
- 31.5 g
- Carboidrati
- 1.6 g
- Grassi
- 52.7 g
- Grassi saturi
- 14.2 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 234.5 mg
Ricette alternative
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 dk
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 分钟
Salmon with fennel and apple salad
1小时 20 分钟