Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
o 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3025 kJ / 722 kcal
- Proteine
- 76.4 g
- Carboidrati
- 38 g
- Grassi
- 28 g
Nelle collection
Ricette alternative
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25 min
Champignons of zwammen met look
20min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Mango-kokos lekkernij
Nessuna valutazione
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Ingelegde champignons
Nessuna valutazione
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Vegan kaas dip
40 Min
Mosterd-dillesaus
2hod. 15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione
Meringue spoken
12hod. 25min