Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 32 g
- Grassi
- 65 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Aardappelpuree
45min
Champignons of zwammen met look
20min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Steak tartaar
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min