![Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal) Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09A5707F-40B3-464E-A504-82B05B445951/Derivates/4b183d51-1ff5-4185-ac6f-46cd51af6024.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteine
- 23.5 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 33.6 g
- Fibre
- 5.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Silky sweet potato mash
25min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Steamed fish with green mash
50min
Poached chicken with liquid stock
25min
Oysters Mignonette
5 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb Moussaka
1h 30min
Lamb and fennel ragu
4h 35min