Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Proteine
- 69.4 g
- Carboidrati
- 46.5 g
- Grassi
- 51.9 g
- Grassi saturi
- 17.9 g
- Fibre
- 13.6 g
- Sodio
- 333 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork san choy bau
25 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Peppercorn sauce
20 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Thai-style fish cakes
30min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min