Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Proteine
- 12.6 g
- Carboidrati
- 42.8 g
- Grassi
- 15.4 g
- Fibre
- 9.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Miso coleslaw
20min
Satay noodle salad
35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Asian cucumber salad
10min
Cauliflower "fried" rice
45min
Colourful quinoa salad
40min
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Curried cauliflower salad
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4hod. 35min
Apple and cranberry farro salad
35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Soba noodle and tofu salad
35min