Fennel, date and nut bread
TM6 TM5 TM31

Fennel, date and nut bread

4.9 (14 valutazioni )

Ingredienti

Nut paste

  • 55 g macadamia oil (see Tips)
  • 400 g raw almonds
  • 100 g pumpkin seeds
  • 100 g sunflower seeds
  • 60 g sesame seeds
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 tbsp caster sugar (optional)

Bread

  • oil, for greasing
  • 120 g pitted Medjool dates
  • 70 g dried figs, cut into halves
  • 1 tsp fennel seeds
  • 4 eggs
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • slivered almonds, for garnishing (optional)

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
2332.6 kJ / 555.3 kcal
Proteine
19.2 g
Carboidrati
17.2 g
Grassi
45 g
Grassi saturi
4.7 g
Fibre
7.7 g
Sodio
197.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative