Dispositivi & accessori
Eiersalade met curry
Prep. 15min
Totale 1h 30min
4 portie
Ingredienti
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
862 mg
Proteine
13 g
Calorie
1483 kJ /
355 kcal
Grassi
28 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
7 g
Carboidrati
13 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nessuna valutazione
Aardappel-wortel hapjes
40min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Popeye's power bowl met bramen
Nessuna valutazione
Romige Feta Dip
Nessuna valutazione
Pittige Goulash met Donker Bier
Nessuna valutazione
Kruidenvinaigrette
Nessuna valutazione
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nessuna valutazione
Dadel curry dip
5min