Dispositivi & accessori
Prawn and saffron risotto
Prep. 10min
Totale 30min
2 portions
Ingredienti
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
647.1 mg
Proteine
20.5 g
Calorie
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Grassi
18.8 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
4.7 g
Carboidrati
81.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cooking for Me and You
70 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cream of mushroom soup
20min
Cream of tomato soup
25min
Seafood con arroz
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto verde
45min
Oysters Kilpatrick
15min
Pea and ham soup
2h 20min
Classic mushroom risotto
30min
Chicken and sweet corn soup
30min
White fish and lemon risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min