Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Proteine
- 36.6 g
- Carboidrati
- 21.4 g
- Grassi
- 33.9 g
- Grassi saturi
- 20.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 753.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
White fish and lemon risotto
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Steamed fish with green mash
50min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Prawn and saffron risotto
30min
Fish pie
1 Std. 15 Min