Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Proteine
- 31.1 g
- Carboidrati
- 26.6 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 phút
Vegetarian quiche
1h 55min
White fish and lemon risotto
30 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Coconut turmeric fish curry
40 λεπτ.