Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Proteine
- 19.6 g
- Carboidrati
- 18.1 g
- Grassi
- 15.3 g
- Grassi saturi
- 6.7 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 1035.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Hearty seafood chowder
45 Min
Prawn and saffron risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
White fish and lemon risotto
30min
Hearty seafood chowder
1h
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Salmon and fennel risotto
30min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Cream of mushroom soup
20min
Chicken and sweet corn soup
30min