Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Proteine
- 19.6 g
- Carboidrati
- 18.1 g
- Grassi
- 15.3 g
- Grassi saturi
- 6.7 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 1035.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken and sweet corn soup
30min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Pea and ham soup
2h 20min
Beef Burgundy
1h 45min
Pumpkin soup
30min
Hearty seafood chowder
45min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Chicken cacciatore
50min
Thai-style fish cakes
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Cream of mushroom soup
20 min