Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fish pie filling
- 30 g olive oil
- 500 g boneless white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g smoked salmon, cut into strips (6 x 2 cm)
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces
- 120 g bacon, cut into pieces
Velouté sauce
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 130 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 70 g sour cream or pouring (whipping) cream
Mashed potato
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1000 g floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g full cream milk
- butter, for shaving
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2097 kJ / 499 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 30 g
- Grassi
- 26 g
- Grassi saturi
- 12.7 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 1327.5 mg
Ricette alternative
Fish pie
1h 15min
Hearty seafood chowder
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 phút
Kedgeree
45min
Carrot and coriander soup
30 Min
Rhubarb Crumble
55min
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Christmas mince pies
1h 40min
Rhubarb crumble
45min
Salmon en croute
50 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Chicken and Leek Pie
1h 20 phút