Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (opzionale)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
o 500 g gekookte rode bieten, in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
o 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 30 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nessuna valutazione
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nessuna valutazione
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nessuna valutazione
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nessuna valutazione
Fideuá van groenten
40min
Borscht
50 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Gembersoep met rode paprika
50 Min