Dispositivi & accessori
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Prep. 10min
Totale 20min
4 porties
Ingredienti
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
17 g
Calorie
1991 kJ /
477 kcal
Grassi
8 g
Fibre
8.4 g
Carboidrati
82 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nessuna valutazione
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Vegan Brownies
2h 40min
Spinazierisotto met asperges
40min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Quinoapuddings met frambozensaus
Nessuna valutazione
Geroerbakte groenten
10min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Snelle brownie
25min