Dispositivi & accessori
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Prep. 10min
Totale 55min
4 portions
Ingredienti
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
900.7 mg
Proteine
16.2 g
Calorie
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Grassi
18.1 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
12.1 g
Carboidrati
99.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Signature Risottos
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Baguette
3h 45min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Cherry clafoutis
1h 5min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Chicken banh mi
4h 35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Wholemeal crumpets
1h 40min
Classic mushroom risotto
30min