Dispositivi & accessori
Spicy peach and mango chutney
Prep. 15min
Totale 45min
1 Total recipe
Ingredienti
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 Total recipe
Sodio
94.8 mg
Proteine
7.21 g
Calorie
4625 kJ /
1101 kcal
Grassi
1.91 g
Fibre
15.98 g
Grassi saturi
0.2 g
Carboidrati
261.21 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Entertaining with Dani Valent
95 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Red onion relish
50 Min
Butter
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Haloumi
5 Std.
Beer and chilli peanut clusters
1 Std. 25 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Quick beetroot relish
40 Min