Creamy capsicum and zucchini soup
TM6 TM5 TM31

Creamy capsicum and zucchini soup

4.3 (154 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch cayenne pepper
  • 500 g water
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
740.8 kJ / 176.3 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
6.4 g
Grassi
15 g
Grassi saturi
4.5 g
Fibre
3.3 g
Sodio
129.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative