Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Proteine
- 4 g
- Carboidrati
- 13.7 g
- Grassi
- 5.4 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 655.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chunky mixed vegetable soup
50p
Creamy capsicum and zucchini soup
40p
Minestrone
40p
Vegetable soup
35p
Curried carrot and ginger soup
40p
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50p
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40p
Curried lentils and steamed pumpkin
1óra 15p
Spiced lentil vegetable soup
1óra 30p
Blended mixed vegetable soup
45p
Spicy cauliflower soup
20min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45p