Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 62.6 g
- Grassi
- 13.4 g
- Grassi saturi
- 1.9 g
- Fibre
- 12.4 g
- Sodio
- 961.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetable chilli
50 min
Rendang curry
30 min
Penne and vegetables
35 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Vegetarian chilli
1h 5 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable lasagne
1sa 35 dk
Pulse and pumpkin curry
30 min