Dispositivi & accessori
Frangipane cake
Prep. 10min
Totale 1h 45min
12 portions
Ingredienti
Sweet shortcrust pastry
-
raw sugar50 g
-
butter chilled, cut into cubes100 g
-
plain flour230 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Frangipane cake
-
butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
plain flour plus extra for dusting50 g
-
roasted almonds unsalted150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
blanched almonds40 g
-
smooth apricot jam250 g
-
icing sugar to dust
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
163.4 mg
Proteine
7.7 g
Calorie
2016 kJ /
480 kcal
Grassi
27.1 g
Fibre
2.6 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
52.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian cuisine: Desserts
7 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Citrus seafood salad
1h
Panforte
1h 30min
Frangipane Cake
1h 45min
Panna cotta
6h 15min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Tiraccino
1h 5min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Mini French apple cakes
1h 35min
Chicken liver pâté
2h 20min
Lamington swiss roll
25h 40min