Dispositivi & accessori
Grand Marnier® soufflé
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteine
7 g
Calorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
10.6 g
Carboidrati
35.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mango daiquiri
5min
Carrot and coriander soup
30min
Lemon sorbet
8h 30min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Spiced red wine pears
45min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Mirror glaze cake
7h 55min
Hollandaise sauce
15min
Zesty avocado with crab
10min
Almond biscotti
3h 30min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min