Dispositivi & accessori
Grand Marnier® soufflé
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteine
7 g
Calorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
10.6 g
Carboidrati
35.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Oysters with lime granita
5min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Cheese soufflés
30min
Asian-style fish fillets
30min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Zesty avocado with crab
10min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Pâtè with Riesling
3h
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Oysters Mignonette
5min
Sabayon
15min