Dispositivi & accessori
Grand Marnier® soufflé
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteine
7 g
Calorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
10.6 g
Carboidrati
35.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Oysters with lime granita
5min
Baguette
3h 45min
Steak Tartare
15min
Sun-dried tomato tartare
15min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Cream cheese spread with radishes
5min
Gin and cucumber cooler
10min
Oysters Mignonette
5min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Gratin dauphinois
50min