Dispositivi & accessori
Grand Marnier® soufflé
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteine
7 g
Calorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
10.6 g
Carboidrati
35.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Hollandaise sauce
15min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Tartare sauce
10min
Cheese soufflés
30min
Béarnaise Sauce
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Apricot apple pie
1h 40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Wasabi mayonnaise
10min
Oysters with lime granita
5min