Dispositivi & accessori
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Prep. 40min
Totale 1h 20min
4 porties
Ingredienti
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 porties
Sodio
2581.5 mg
Proteine
76.2 g
Calorie
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Grassi
176.4 g
Fibre
32.6 g
Grassi saturi
28.1 g
Carboidrati
146.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebration of Colours
7 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Prime Board
Nessuna valutazione
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nessuna valutazione
Salmorejo
Nessuna valutazione
Shakshuka
50min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nessuna valutazione
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Bibimbap burrito
45min
Gebakken buns
Nessuna valutazione
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione