Dispositivi & accessori
Roasted fennel dip
Prep. 5min
Totale 35min
10 portions
Ingredienti
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
98.5 mg
Proteine
1.1 g
Calorie
264.8 kJ /
63.3 kcal
Grassi
5.7 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
2.7 g
Carboidrati
2.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Smoked salmon mousse
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
French onion dip
45min
Chunky basil pesto dip
10min
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Apple Nut Bread
Nessuna valutazione
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Crunchy nut snaps
3h 45min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Baked artichoke dip
35min
Zingy avocado and lime dip
10min