Baked Salmon with Spiralized Courgettes

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

5.0 4 valutazioni
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions

Ingredienti

  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    800 g
  • salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
    4
  • lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing
    20 g
  • garlic cloves
    4
  • sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved
    100 g
  • ground cayenne pepper (opzionale)
    ½ tsp
  • water
    500 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 419 kcal / 1753 kJ
Proteine 36.6 g
Grassi 21 g
Carboidrati 22.6 g
Fibre 5.7 g
Grassi saturi 4.8 g
Sodio 469.5 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...