Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Proteine
- 50.8 g
- Carboidrati
- 29.4 g
- Grassi
- 22.6 g
- Grassi saturi
- 7.6 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 648.6 mg
Ricette alternative
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.