Dispositivi & accessori
Cafe-style miso mushrooms
Prep. 10min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
344.3 mg
Proteine
3.3 g
Calorie
298.2 kJ /
71.3 kcal
Grassi
4.4 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
5.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Hand Ripped Cabbage
20min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Vegetable Massaman curry
45min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Hand Ripped Cabbage
20min
Basic nut butter
30min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h