Versioni compatibili
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Proteine
- 9.7 g
- Carboidrati
- 35.2 g
- Grassi
- 38.9 g
- Grassi saturi
- 25.9 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodio
- 344.3 mg
Ricette alternative
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Korean pickled potato salad
25j 10 menit
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min