Dispositivi & accessori
Glutenvrije gevulde pepers
Prep. 20min
Totale 25min
4 porties
Ingredienti
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 porties
Sodio
4217.8 mg
Proteine
79.4 g
Calorie
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Grassi
81.8 g
Fibre
14.7 g
Grassi saturi
26.7 g
Carboidrati
69.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nessuna valutazione
Italiaanse brunch
1h 30min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nessuna valutazione
Zoetzure dhal
Nessuna valutazione
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Borscht
50min
Hornazo
Nessuna valutazione
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione
Vegan mayonaise
Nessuna valutazione
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nessuna valutazione
Piadina uit Emilia Romagna
15min