Dispositivi & accessori
Mushroom and kale risotto
Prep. 10min
Totale 55min
2 portions
Ingredienti
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
203.1 mg
Proteine
18.7 g
Calorie
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Grassi
18.2 g
Fibre
9.3 g
Grassi saturi
9.7 g
Carboidrati
68.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Risotto pomodori with burrata
30min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Sweet potato lentil pie
50min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
15-minute noodles
15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min