Dispositivi & accessori
Kreplach
Prep. 30min
Totale 55min
15 porties
Ingredienti
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
806 mg
Proteine
12 g
Calorie
766 kJ /
182 kcal
Grassi
5 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
20 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chanoeka
11 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nessuna valutazione
Prime Board
Nessuna valutazione
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nessuna valutazione
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nessuna valutazione
Zeevruchtenrijst
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Pierogi met vlees
1h
Tomatenmannetjes
Nessuna valutazione
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nessuna valutazione
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min