Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (opzionale)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Proteine
- 39 g
- Carboidrati
- 12 g
- Grassi
- 22 g
- Fibre
- 3.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Pastasalade met kip
1h 15min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Kipfilets pizzaiola
55min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4sa 45 dk
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min