Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (opzionale)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Proteine
- 39 g
- Carboidrati
- 12 g
- Grassi
- 22 g
- Fibre
- 3.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20 min
Chocolade pudding zonder bloem
35 min
Zalmsoufflé
1h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Kipfricassee
Nessuna valutazione
Kip in perziksaus
40 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min