Versioni compatibili
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 25 g roasted almonds
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, cut into thirds
- 3 garlic cloves
- 1840 g water
- 100 g quinoa, well rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 225 g leek, white part only, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g broccoli, cut into florets
- 120 g zucchini, trimmed and cut into pieces
- 300 g potato, peeled and cut into pieces
- 20 g Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp sunflower seeds
- 1 tsp dried chilli flakes
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 2 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1930 kJ / 462.5 kcal
- Proteine
- 18 g
- Carboidrati
- 43 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 3.3 g
- Fibre
- 14 g
- Sodio
- 114.5 mg
Ricette alternative
No fail mash potato
20min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Mushroom and kale risotto
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min