Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 450 g konjac noodles
- 15 g dried shiitake mushrooms
- 4 cm piece fresh ginger
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 2 tbsp soy sauce, reduced salt
- 2 tsp sesame oil
- 1 tbsp white (shiro) miso paste
- 1500 g water
- 400 g skinless chicken breast fillet, cut into 8 pieces
- 2 corn cobs, husks and silks removed
- 100 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 500 g bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
- 2000 g boiling water
- 2 tsp togarashi powder
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1185 kJ / 282.5 kcal
- Proteine
- 32.8 g
- Carboidrati
- 16.5 g
- Grassi
- 7.8 g
- Grassi saturi
- 1.5 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodio
- 702.5 mg
Ricette alternative
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
15-minute noodles
15min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Chicken laksa
30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Chinese-style chicken
25 min
Mushroom and kale risotto
55min