Versioni compatibili
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Miso marinade
- 20 g peanut oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp miso paste
- 20 g fish sauce
- 2 sirloin steaks (approx. 400-500 g total - see Tips)
Peanut dressing
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 50 g peanut butter
- 20 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 20 g caster sugar
Salad
- 500 g boiling water
- 200 g frozen edamame beans (see Tips)
- 2 carrots, cut into matchsticks
- 1 red capsicum, cut into thin strips (5 mm)
- 1 cucumber, cut into ribbons
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1802.5 kJ / 429.2 kcal
- Proteine
- 39.3 g
- Carboidrati
- 16 g
- Grassi
- 21.3 g
- Grassi saturi
- 4.8 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodio
- 983.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Thai beef salad
1h 20min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Hoisin pork bowl
30min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Sticky chicken
24h 35min