Versioni compatibili
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Proteine
- 52.9 g
- Carboidrati
- 24.2 g
- Grassi
- 17.2 g
- Grassi saturi
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1265.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Pork fillet with mustard
35 min
Meat stock paste
45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35 min.
Veal pizzaiola
40 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Beef "Burgundy"
40 min
Lamb and feta meatballs
30 min