Dispositivi & accessori
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Prep. 30min
Totale 2h 20min
6 portions
Ingredienti
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
56.6 mg
Proteine
6 g
Calorie
2571.7 kJ /
614.7 kcal
Grassi
30 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
12.4 g
Carboidrati
85 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Newsletter: July-Dec 2022
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Nessuna valutazione
Lemon Posset
2h 40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Chocolate Sauce
10min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Taramasalata
15min
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Custard
15min
Vanilla Custard
15min
Hollandaise
15min