Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 (31 valutazioni )

Ingredienti

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen
  • 100 g caster sugar
  • 20 g freshly squeezed lemon juice

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1451 kJ / 345 kcal
Proteine
4 g
Carboidrati
43 g
Grassi
18 g
Grassi saturi
11.4 g
Fibre
3 g
Sodio
90.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative