Versioni compatibili
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Valori nutritivi
- per 4 portions
- Calorie
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteine
- 153 g
- Carboidrati
- 83 g
- Grassi
- 53 g
- Grassi saturi
- 16 g
- Fibre
- 25 g
- Sodio
- 628 mg
Ricette alternative
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45p
Sticky pork belly with jasmine rice
1óra
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1óra 30p
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30p
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45p
Creamy chicken curry and rice
45p
Chilli with rice
50p
Chicken, spinach and leek risotto
30p
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Apricot Chicken
35p