Versioni compatibili
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Valori nutritivi
- per 4 portions
- Calorie
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteine
- 153 g
- Carboidrati
- 83 g
- Grassi
- 53 g
- Grassi saturi
- 16 g
- Fibre
- 25 g
- Sodio
- 628 mg
Ricette alternative
Apricot Chicken
35 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min