Versioni compatibili
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Volkoren speltbrood
- 150 g water
- 200 g volle melk
- 20 g verse gist
- 1 snuifje suiker
- 750 g volkoren speltbloem
- 20 g olijfolie
- 60 g balsamicoazijn
- 1 tl zout
Broodvorming
- 20 g melk
- 20 g fijne havervlokken
Avocado-ei spread
- 2 eieren
- water, om de eieren te koken
- 3 takjes verse gemengde kruiden
- 200 g avocado
- 1 el vers geperst citroensap
- 50 g roomkaas
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
Gezond sap
- 800 g sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd
- 400 g water
- 10 g verse gember, in stukken
- 200 g wortelen, geschild, in stukken (± 3 cm)
- 150 g appels, geschild, in kwarten
- 100 g ijsblokjes
- 1 snuifje kaneelpoeder
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2961.2 kJ / 707.7 kcal
- Proteine
- 26.2 g
- Carboidrati
- 122.6 g
- Grassi
- 17.6 g
- Grassi saturi
- 4.6 g
- Fibre
- 22.6 g
- Sodio
- 887.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lactosevrije luikse wafels
1h 30min
Immuniteitsboost
5min
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Ontbijt gebak
40 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Steak au Poivre
20 Min