Dispositivi & accessori
Gwinganna nut and seed bread
Prep. 10min
Totale 3h 25min
20 slices
Ingredienti
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
97.6 mg
Proteine
4.1 g
Calorie
619.9 kJ /
148.2 kcal
Grassi
11.4 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
9.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A taste of Gwinganna
11 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Gluten free focaccia bread
1h
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Carrot top pesto
15min
Sweet and spicy nut butter
30min
Chai-spiced nut butter
15min
Basic nut butter
30min
Five seed energy bars
1h 45min
Vegie crackers
12h 10min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Warm satay bowl
1h 10min