Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Proteine
- 19.8 g
- Carboidrati
- 9.3 g
- Grassi
- 25.7 g
- Grassi saturi
- 14 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodio
- 764.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Colcannon
40min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Scallops with pea purée
25min