Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Proteine
- 19.8 g
- Carboidrati
- 9.3 g
- Grassi
- 25.7 g
- Grassi saturi
- 14 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodio
- 764.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Parmesan gelato
4h 30min
Spiced red wine pears
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35 min
Steamed orange puddings
1h 25min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min