Dispositivi & accessori
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Prep. 25min
Totale 30min
8 porties
Ingredienti
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
333.4 mg
Proteine
2.2 g
Calorie
565.1 kJ /
135.1 kcal
Grassi
7.2 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
0.8 g
Carboidrati
18.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestelijk Buffet
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nessuna valutazione
Gevulde vis
1h 50min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nessuna valutazione
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Asperges en prosciutto cannoli
Nessuna valutazione
Crostini met champignons en fontinakaas
Nessuna valutazione
Venkelsapje
10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nessuna valutazione
Broccoli-ham omelet
35min
Rode bietensalade
10min