![Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/836abcbc840ff1c135e4745ceb3d906b/Derivates/b8838adb8359b65dcc4b90c1fb665ffda290628d.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tips)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (optional - see Tips)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g shelled pistachios
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
- 200 g sun-dried tomatoes, drained
- 200 g Roma tomatoes, cut into halves
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 140 g red capsicum, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 tomato, heirloom (medium-sized)
- fresh basil, e.g. petite Italian basil
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Proteine
- 19 g
- Carboidrati
- 46.8 g
- Grassi
- 133.2 g
- Grassi saturi
- 20.4 g
- Fibre
- 14.9 g
- Sodio
- 1271.9 mg
Ricette alternative
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Wok-style curried vegetables
35min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Sardines in parcels with green bean salad
Nessuna valutazione
Lupin with broad bean salad
45min
Pâté en croûte
8h 45min
Penne with mussels
1h 5min
Chilli mussels with risoni
35min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Pasta primavera
1h