Dispositivi & accessori
Borscht
Prep. 15min
Totale 50min
6 porties
Ingredienti
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
2 g
Calorie
513 kJ /
123 kcal
Grassi
7 g
Fibre
4 g
Carboidrati
12 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Oriëntaalse brunch
Nessuna valutazione
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nessuna valutazione
Zoetzure dhal
Nessuna valutazione
Gevulde groenten
1h 20min
Aardappelmuizen
Nessuna valutazione
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nessuna valutazione
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Omelet met gehakt
1h 10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Ezogelin Soep
1h 5min