Dispositivi & accessori
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prep. 15min
Totale 40min
4 porties
Ingredienti
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opzionale)1 - 2 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
911 mg
Proteine
11.5 g
Calorie
1820 kJ /
435 kcal
Grassi
17.3 g
Fibre
15.8 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
62.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Batch Cooking & Meal Prep
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Groene smoothie
10min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Rode bietensap
10min
Stevige linzenchili
50min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Chili non Carne
1h