Versioni compatibili
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
o ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Proteine
- 42.3 g
- Carboidrati
- 53 g
- Grassi
- 18.5 g
- Grassi saturi
- 6.8 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodio
- 1501.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sous-vide teriyaki zalm
1 godz. 20 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Gembersoep met rode paprika
50 min