Dispositivi & accessori
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prep. 20min
Totale 50min
4 porties
Ingredienti
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opzionale)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
11.3 g
Calorie
2919 kJ /
698 kcal
Grassi
58.5 g
Fibre
6.5 g
Carboidrati
29.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Pad Thai
45min
Lolly's met aardbeien
Nessuna valutazione
Hollandaise saus
Nessuna valutazione
Bouillabaisse
Nessuna valutazione
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Gegratineerde coquilles
25min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nessuna valutazione